Як завжди, на вершині: відомо, яке місце букмекери прогнозують Україні на Євробаченні 2024

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім скоро розпочнеться активна фаза сезону Євробачення 2024, яке пройде у Швеції внаслідок перемоги на конкурсі минулого року артистки Лорін. Нині ж букмекери намагаються спрогнозувати, хто переможе цього року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, фахівці та журналісти твердо переконані, що перемогти у 2024 році повинна Велика Британія. На друге місце букмекери ставляють Ізраїль, а трійку найкращих закриває Україна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Звісно, такі результати є дещо умовними, бо абсолютна більшість композицій, які зазвучать цього річ у Швеції поки що невідомі. Такі прогнози ґрунтуються перш за все на репутації країн на конкурс у минулі роки та якоюсь мірою на популярність країни у світі у той, чи інший період.

Приміром, Велика Британія є однією з найгірших країн на конкурсі у 21 столітті. Країна завжди тяглася однією з останніх у турнірній таблиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin перефарбував волосся перед національним відбором на Євробачення. Артист представив обкладинку своєї конкурсної композиції.