"Вірність і любов"— трек справжніх почуттів від Mary Ten (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
787
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Mary Ten - фото
Фото: пресслужба артистки

Mary Ten — українська підприємиця та інвесторка, яка завжди мріяла співати. В роботі вона чітко ставить цілі та досягає їх і впевнено йде до своєї мети. У творчості — ділиться зі слухачами найсокровеннішим

Новий трек української співачки Mary Ten "Вірність і любов" є втіленням найтепліших людських почуттів та емоцій. Співачка вже активно працює над новими синглами.

Творча енергія та стратегічний підхід у бізнесі — ось що робить артистку унікальною. Вона виховує двох дітей, займається інвестиціями та підприємницькою діяльністю, любов до музики знайшла відображення в бізнес-проєктах, зокрема в студії звукозапису та репетиційній базі. Для неї не існує слова “ні” і вона завжди знаходить час та можливість для того, щоб реалізовувати поставлені перед собою цілі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співачка Mary Ten - фото
Mary Ten. Фото: пресслужба
Сфера бізнесу — це суворий та жорсткий світ зі своїми правилами. Музика дає мені можливість навчитись розкривати свої найпотаємніші емоції, які зазвичай стримую в роботі. Тут я можу бути ніжною та чуттєвою, можу проявляти свої емоції. Ця пісня про ті прості та одночасно глибокі почуття, на яких базуються міцні і здорові стосунки. Про найщиріші почуття, які живуть в жіночому серці. Про те, що які б злети та падіння не траплялися на життєвому шляху, важливо завжди берегти кохання в серці, щоб разом підкорювати найвищі вершини,
— коментує Mary Ten.
Співачка Mary Ten - фото
Mary Ten. Фото: пресслужба
Mary Ten - фото
Mary Ten. Фото: пресслужба

Mary Ten з самого дитинства займалась вокалом, закінчила музичну школу по класу баяна та брала участь у відбіркових турах X-Factor. З дитинства вона прагнула фінансової незалежності. Тому у шкільному віці працювала офіціанткою у вільний від навчання час. Досягнувши успіхів в бізнесі, артистка вирішила здійснити одну із заповітних мрій — і сьогодні вона ділиться зі слухачами новою прем’єрою “Вірність і любов”.

Новий трек Mary Ten слухай на цифрових платформах!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Ірина Білик запрем'єрила новий чуттєвий кліп на композицію "Кохаю" . Співачка зауважила, що образ для цього відео вона створювала сама!