Український Ед Ширан: співак CHEEV у новому кліпі кинув виклик законам гравітації (ВІДЕО)

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

CHEEV, фото
Фото: пресслужба

Артист представив атмосферний кліп на нову пісню "Таро", але тарологам це може не сподобатись

CHEEV, який нещодавно зізнався, яка пісня повністю змінила його життя і статус у шоубізі, випустив новий кліп на трек "Таро". Дивіться в нашому матеріалі!

Відео на пісню "Таро" зняв молодий режисер Назар Баланов, який раніше вже співпрацював з CHEEV над кліпом "Більш немає крил". За словами співака, нова пісня не про таро, і не про гороскопи, а про те, чи фатум вирішує все за людину, чи кожному надається право вибору. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

CHEEV переконаний, що саме людина відповідальна за свій шлях. Адже для долі неважливо "у якій фазі має бути луна", тому що "скільки не ворожи, все підкажуть почуття".

Тема таро і гороскопів, що отримала популярність останнім часом, - це символ способу дізнатися своє майбутнє, ніби на нього не можна ніяк вплинути. Але пісня відповідає, що краще довіряти своїм почуттям, тому що ми самі знаємо себе набагато краще і можемо сказати більше, ніж зірки,
— коментує нову роботу виконавець.

У мережі шанувальники високо оцінили новий трек. CHEEV називають українським Едом Шираном, а дехто навіть пророкує участь співака у Нацвідборі Євробачення наступного року!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тему ворожінь у своєму новому кліпі також підняла Ірина Білик. Зірка звернулася до ворожки ... А все заради того, аби дізнатися долю викрадених російськими окупантами коштовностей.