"Хотів змінити професію": співак CHEEV зізнався, яка пісня повністю змінила його життя і статус у шоубізі

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український співак та автор пісень CHEEV, який нещодавно  представив нову роботу зі свого майбутнього альбому, збирався покинути кар'єру артиста й змінити професію. Чому саме і як одна пісня докорінно змінила його життя і творчий шлях, розповідаємо далі!

Нещодавно Владислав Чижиков (справжнє ім'я артиста - ред.) став гостем проєкту #Муз_оборона на телеканалі "Дім". Артист розповів , як війна змінила його ставлення до професії, чому хотів покинути сцену і як лише одна його пісня змінила все і зробила виконавця CHEEV відомим на всю країну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак родом із Білорусі. Вчити українську мову він почав ще перебуваючи у Мінську. З 2019 року пише і виконує пісні українською. День повномасштабного вторгнення рф в Україну - 24 лютого 2022 року - артист зустрів вдома, у Києві. Зізнається: відразу усвідомив, що залишиться у столиці й нікуди не буде втікати.

Я прокинувся о 7-ій ранку і перше, що почув: "Війна почалася". Звісно, у мене був ступор. Прилітало у будинки поблизу мене – буквально в 500 м від мене. Це було жахаюче. Я все дуже близько приймаю до серця… для мене було шоком те, що відбувалося. Навіть були флешбеки, коли моя прабабуся розповідала про війну… колись я це слухав, як якийсь фільм, а потім сам у нього потрапив,

– пригадує початок повномасштабної війни CHEEV.

"Хотів змінити професію": співак CHEEV зізнався, яка пісня повністю змінила його життя і статус у шоубізі - фото №1
На фото: CHEEV
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артиста, в перші місяці він не міг писати та виконувати пісні, навіть слухати нічого не хотів. "Не жив, а існував" - так описує свій стан артист.

У травні 2022 року у мене був такий стан, що взагалі хотілося змінити свою професію, але доля інколи так над нами сміється, що вже на другий місяць, у червні, для мене все змінилося. Тоді я побачив, настільки стала популярною пісня "Гарно так". Незважаючи на те, що пісня вийшла у грудні 2021 року, відомою вона стала в 2022-му. І для мене стала важливою.

Взагалі після виходу цієї пісні моє життя змінилося, адже тоді я став гастролюючим артистом,

- розповідає Владислав.

Зараз артист багато гастролює, бере участь у благодійних заходах, а ще - пише нові пісні. Більше про це - у сюжеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше повідомлялося, що володарка Греммі написала першу спільну пісню для Тараса Тополі та Alyosha. У цьому Олена Тополя зізналася у нещодавньому інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".