Це твій неправильний вибір: співачка REYA презентує новий сингл "Не того обрала" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

REYA , Анастасія Рей - фото
Фото: пресслужба

Новий трек не поступається її попереднім хітам!

Співачка REYA (Анастасія Рей) презентує свій новий сингл “Не того обрала”. Цей трек — про аб’юз у стосунках і проблеми, які він породжує. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Новий трек “Не того обрала” розповідає історію дівчини, яка зробила свій неправильний вибір. У стосунках зі своїм хлопцем вона розуміє, що опинилася в аб’юзивних стосунках. Вони приймають спільне рішення розійтися, оскільки у них почалися ненормальні стосунки, які вичерпали себе настільки, що тяжко розгледіти червону лінію між болем та коханням. Їм пощастило зробити цей вибір, адже насправді у більшості випадків люди не можуть розійтися через взаємозалежність й тоді вони не можуть бути як разом, так і окремо одне від одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цим треком REYA показує подорож у лабіринт людських емоцій та внутрішніх конфліктів. Це історія про те, як легко можна загубити себе у стосунках, забути своє справжнє “я” та опинитися в полоні власних ілюзій.

Співачка REYA (Анастасія Рей) - фото
Співачка REYA (Анастасія Рей). Фото: пресслужба
Коли ми закохуємося і не знімаємо рожеві окуляри, ми можемо не бачити справжньої сутності людини. У нас все добре, ми щасливі й не уявляємо себе без другої половинки. Але з часом настає момент, коли кохання перетворюється на почуття болю і ми говоримо найріднішій людині – мамі: “Я не того обрала”,
– розповідає REYA.

Разом з новим синглом, співачка презентує однойменну відеороботу, в якій прихованими сенсами й розповідається історія про неправильний особистий вибір. Головна героїня, ніжна та вразлива дівчина, втрачає своє справжнє “я” у вихорі взаємозалежних стосунків. Вона створює власний світ ілюзій, де кожен момент здається ідеальним, а кожне слово – відлунням справжнього кохання.

Вже традиційно для мене, кліпи містять елементи хореографії. Я довго займалася танцями й мені зручніше передавати свої емоції танцювальною мовою тіла, адже танцівник може без проблем передати потрібну йому емоцію. Тому в кліпі “Не того обрала” й відображений хореографією весь біль від аб’юзивного кохання й прийняття неправильних рішень,
– коментує Анастасія.

📌 ДОВІДКА:

REYA – українська співачка та героїня фільму “Довга Доба” Алана Бадоєва, родом із Харкова, яка працює у жанрі поп. З дитинства захоплювалася танцями, займалася з професійним хореографом. З 2018 по 2021 рік виступала під своїм справжнім іменем Анастасія Рей, а вже у 2022 році розпочала новий творчий шлях під псевдонімом REYA.

Стала впізнавана серед слухачів та медіа після релізу офіційного ремейку на трек “Любий, кохай мене” та авторського треку PARANOIA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що декілька місяців тому REYA презентувала акустичну версію свого ремейку на хіт “Любий, кохай мене”. Офіційний ремейк на цей трек встиг завоювати прихильність сотень тисяч українських слухачів.