Про "Жінку-аб’юзера", або Що приховує шоумен Дядя Жора (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дядя Жора у новому кліпі - фото
Дядя Жора. Фото: пресслужба

Цей гумористичний сингл - це 3 хв суцільного задоволення!

Відомий український співак та шоумен Дядя Жора випустив нову саркастичну пісню “Жінка-аб’юзер”, аби підтримати справжніх люблячих чоловіків та подарувати слухачам трішки позитиву. Деталі — далі у нашому матеріалі!

Народний артист Дарницького району, як називає себе сам виконавець Дядя Жора, безупинно та впевнено продовжує розвивати свою музичну діяльність та радувати слухачів. Артист презентує свій новий легкий гумористичний сингл “Жінка-аб’юзер”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Автором музики і слів, як і вже відомих хітів виконавця “Відмінимо плани” та “Яскраві моменти” , виступив сам Дядя Жора. У своєму новому синглі співак гумористично висвітлив, проблеми з якими часто стикаються у стосунках, але саме із них складається справжнє кохання.

Своєю творчістю я звик підіймати людям настрій, “Жінка-аб’юзер”, - саме про це. Я в гумористичному форматі висвітлив, насправді, дуже важливу тему, хлопці, підкаблучники, знайте, ви не одні, давайте триматись разом. Саме в цьому і заключається кохання, міцність відносин, коли ти заради іншого здатен жертвувати власними інтересами,
ділиться Дядя Жора

Веселий легкий трек, що подарує 3 хв позитиву та гарного настрою від шоумена Дяді Жори 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні — після тривалої паузи — гурт “TVORCHI” представив перший трек “Shine” та космічний кліп з майбутнього альбому “Planet X”. Пісня вже доступна до прослуховування!