Поливаний понеділок 2024: теплі слова привітань та чудові картинки до свята

Великдень
1 149
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото діти обливаються водою
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу!

У Поливаний понеділок вода набуває цілющих властивостей

Поливаний понеділок, відомий також як Обливаний понеділок або Великодній понеділок, це унікальне свято, що відзначається на другий день після Великодня. Вважалося, що вода у цей день має цілющі властивості, здатна лікувати, позбавити хвороб та додати сили.

Зараз Обливаний понеділок має більше розважальний характер, проте ця традиція поширена у багатьох країнах світу. Ми зібрали для вас цікаві привітання у картинках та приємних словах, щоб не лише обливатися водою, а й привітати рідних та близьких людей зі святом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото діти обливаються водою
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу!
На фото листівка з привітаннями
Фото: Листівка НВ

Сьогодні Великодній Понеділок, вітаю зі святом!  Хай втечуть від сьогоднішньої води всі негаразди, всі образи і розчарування. Хай життя наповнюють добрі і світлі моменти, любов і радість. Миру вам, гармонії, умиротворення, спокою і віри в найкраще!

На фото листівка з привітаннями
Фото: ТСН

Бажаю удачі з понеділка по неділю, бажаю відмінного тижня з великими успіхами в усіх справах. Нехай цей тиждень почнеться з приємних новин. Нехай Поливаний понеділок буде легким, нехай вівторок буде плідним, нехай середа буде цікавою, нехай четвер буде перспективним, нехай п'ятниця буде багатообіцяючою, субота вільною, нехай неділя буде комфортною!

На фото листівка з привітаннями
Фото:: lifestyle

Бажаю в Поливаний понеділок з водою отримати здоров’я, радість та наснагу. Хай твоє життя складеться якнайкраще, а успіх і гарний настрій ходять по п’ятах за тобою. Бажаю миру, здоров’я, щастя. Бажаю усім серцем повірити, що все буде добре. Бажаю домашнього затишку, вірного кохання, нестримного натхнення та міцної віри.

На фото листівка з привітаннями
Фото:: lifestyle
На фото листівка з привітаннями
Фото: vitannya.in.ua

Годі спати!!!
Понеділок йде до хати!
Не звичайний, не простий,
понеділок - обливний!
Обливатиму що сили,
щоб ніколи не хворіли!
Щоб не кашляли, не чихали
і вас віруси минали!
І були всі парубки
такі дужі, як дубки.
А панянки й молодиці -
чорноброві й білолиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які народні прикмети пов’язані з Поливаним понеділком. У різних регіонах у цей день веселилися по-різному.