Zelenooka презентує нову роботу про кохання двох колишніх. У головних ролях - дві дівчини (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Зеленоока - фото
Фото: пресслужба

"Тепер ми колишні, один у одного в чорному списку" (с)

Молода українська виконавиця Zelenooka, яка раніше своєю піснею вирішила помститися усім колишнім, випустила новий трек… який теж стосується колишніх! Однак найцікавіше, що у головних ролях — дві дівчини! 😳 Деталі дізнавайтеся далі!

Новий сингл артистки має назву “Нас немає вже”. Це сторітелінг про втрату кохання та самотність колишніх закоханих, який підсилюється сильним емоційним рефреном: “Нас, нас, нас, нас, немає вже! Як, як, як, як, нам байдуже?”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Настав той день - тепер ми колишні, один у одного в чорному списку,
- починає нову історію співачка Zelenooka.

У новому синглі артистка вдається до експериментів та заграє з елементами рок-музики. Це гітарні рифи, ритмічні барабани та збалансовані синтезатори, що закладені у звучанні треку. Саме такий саунд тонко підкреслює сильний та емоційний вокал Zelenooka.

Разом із синглом співачка презентувала й емоційно-психологічне муд-відео.

Мені здається, що під час зйомки, я прожила знову історію, яку описувала в пісні і остаточно відпустила. Це не традиційна історія до якої всі звикли, а про що саме йдеться, запрошую вас самих подивитись у відео-роботі,
- ділиться Zelenooka.

За сюжетом муд-відео - це історія двох людей, що розповідається у двох часових проміжках минулого та сьогодення. Минуле передає ностальгічні згадки про “нас”, а сьогодення - одиноку самотність. Протягом усього відео артистка проходить різні емоційно-психологічні стани: нерозуміння чому так сталося, ностальгії, пустоти, злості та байдужості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні новий потужний трек запрем’єрив Володимир Дантес. Його пісня “Дура” — про токсичні стосунки, це опис того жахливого етапу у стосунках, коли замість метеликів у животі між вами — погрози, пусті слова та марні обіцянки.