Співачка Zelenooka вирішила помститись усім зрадникам у новій роботі (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молода українська співачка Zelenooka здивувала шанувальників своєю новою роботою. Пісня під назвою "А ти казав" присвячена темі токсичних стосунків та зради. Це - своєрідна помста виконавиці усім зрадникам.

Основа треку - емоційний контраст. Артистка розповідає історію помсти зраднику та розбавляє сюжет лірики танцювальним поп-саундом з елементами синт-вейву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Балансуючи між їдким сарказмом та іронією в тексті,  Zelenooka залишає простір і для свого пронизливого вокалу.

Співачка Zelenooka вирішила помститись усім зрадникам у новій роботі (ВІДЕО) - фото №1

Під час перегляду кліпу в уяві розгортається сюжет детективного трилеру. В голові постають питання "Хто головний герой?", "Що з ним трапилося?", "Чим закінчилася ця історія?". Образ героя ми спільно з режисером залишили в таємниці, щоби кожен міг уявити що з ним трапиться, якщо він вчинить зраду,

- пояснює Zelenooka. І зізнається, що особисто для неї ця пісня - більше про атмосферу, а не якісь приховані глибокі сенси. Мовляв, це саме той сингл, який ви вмикаєте на повторі, а в голові у цей час виникає особливий асоціативний ряд та яскраві образи з власного життя.

ДОВІДКА:

► Zelenooka - молода українська співачка, яка брала участь в шоу "Голос країни" та гучно заявила про сольну кар'єру у 2020 році з тік-ток хітом "Мамо (Ой, говорила мені мама)". У своїй творчості артистка змішує поп-музику, бедрум-поп, мелодійний хіп-хоп та елементи синт-вейву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Наталія Могилевська показала сімейну ідилію з дітьми та чоловіком у новому кліпі  "Під ковдрою" . Новоспечена зіркова мама вирішила нагадати всім своїм шанувальникам, що теплі почуття до родини насамперед призначені саме для найрідніших, а не для публіки.