До Дня Захисту дітей співачка NICOLE представляє прем'єру пісні "Літак паперовий" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка NICOLE - фото
Фото: пресслужба

У музичному релізі юна співачка піднімає актуальну тему сьогодення - булінг серед підлітків

Щороку 1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей . Саме до цієї події юна українська співачка NICOLE присвятила свою музичну прем'єру “Літак паперовий”.  Авторкою пісні виступила сама артистка, у співпраці зі співавторкою Анною Завальською та композитором Дмитром Саратським. 

До музичного релізу NICOLE відзняла кліп на актуальну тему булінгу серед дітей та підлітків і намагається привернути увагу до проблеми агресивного переслідування та знущання в шкільному середовищі. За сюжетом, у школі навчаються круті тінейджери — “мажори” та діти, з яких вони знущаються. NICOLE не розуміє і не приймає їхнього ставлення до інших дітей. Вона спостерігає за всім процесом булінгу, відправляючи дітям, які терплять приниження у свій бік, паперові літачки, з яких випромінюється світло надії. Через свої дії та пісню, артистка прагне донести до агресорів, що їхня поведінка є неприйнятною. 

Співачка NICOLE - фото
Фото: пресслужба артистів
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У кліпі “Літак паперовий” я дуже хочу донести всім найголовніший меседж: в кожної дитини є краса, талант та спроможність! Всі ми гідні бути особистістю, в кожного з нас є енергія, яка розкриває наше майбутнє! Будьте впевнені у собі і не дозволяйте вас скривдити! Добро врятує Всесвіт, зробіть його кращим, будьте добрішими!
- коментує  NICOLE. 

Пісня “Літак паперовий” від NICOLE - це не просто музичний твір, а важливий соціальний проєкт, який спрямований на підтримку дітей та підлітків, що стикаються з булінгом. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, ми ділилися добіркою пісень про школу . У ній зібрані найкращі сучасні українські треки про школу та навчання.