Немо назвав ТОП-5 улюблених пісень Євробачення 2024... і українського хіта "Teresa & Maria" серед них не виявилось (ВІДЕО)

Музика
4 416
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Немо - переможець Євробачення 2024
Співак Немо. Фото: instagram.com/nemothings

Зате свою композицію "The Code" артист, звісно, не пропустив

Переможець Євробачення 2024, талановитий і непередбачуваний Немо, який відкрито заявляє про свою небінарність, поділився своїми фаворитами серед пісень цьогорічного конкурсу. Попри загальне визнання композиції українських представниць Teresa & Maria у виконанні alyona alyona та Jerry Heil, вона не потрапила до списку улюблених пісень Немо.

У своєму новому відео у ТікТок Немо відзначив низку виступів, які запам'яталися йому найбільше, але з великим захопленням він розповів про свою власну композицію, з якою здобув перемогу на Євробаченні 2024. Воно й не дивно, що ця пісня для нього має особливе значення, адже саме вона принесла йому визнання на міжнародній сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо також, що до переліку улюблених композицій Немо з Євробачення увійшла і пісня представника Нідерландів Йоста Кляйна, якого не допустили у фінал конкурсу через скандал. І все ж, Немо гідно оцінив пісню “Europapa”, яка мала усі шанси увійти в топ у фіналі.

Joost Klein — Europapa

Marcus & Martinus — Unforgettable

Nemo — The Code

Baby Lasagna — Rim Tim Tagi Dim

Angelina Mango — La noia

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, вже незабаром переможець Євробачення 2024 готується запалити разом з українськими прихильниками! Зʼявилися перші подробиці виступу Nemo у Києві.