Переможець Євробачення 2024 готується запалити разом з українськими прихильниками! Зʼявилися перші подробиці виступу Nemo у Києві

Новини шоубізнесу
551
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Немо - переможець Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Інсайдери повідомляють, що вже влітку цього року небінарний співак Немо приїздить зі своїм виступом у столицю України

Чутки про можливий виступ у Києві переможця Євробачення 2024, небінарного співака Немо, стрімко поширюються. Раніше артист, який називає себе займенником “вони”, висловлював бажання відвідати Україну попри широкомасштабну війну. Але відтепер у медіа зʼявилося трохи більше інформації про це.

За інформацією інсайдера видання "Музвар", Немо планує взяти участь у гучній події цього літа. Якщо ця інформація підтвердиться, це буде перший візит Немо до України після його тріумфальної перемоги на пісенному конкурсі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Немо швидко здобув популярність завдяки своєму унікальному стилю та потужному вокалу, що зачарували мільйони глядачів по всій Європі. Його виступ у Києві обіцяє стати знаковою подією для українських фанатів, які з нетерпінням чекають на можливість побачити живий перформанс кумира. Офіційного підтвердження від організаторів поки що немає, але прихильники вже збуджені можливістю побачити Немо наживо!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що переможець Євробачення 2024 Nemo залишився без кришталевого мікрофона. Артист розсекретив, чому він повернувся з Мальме без кубка переможця