"Я ніби пташка до тебе лечу": SWOIIA презентує нову відеороботу (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

SWOIIA випустила кліп до треку "Пташка", в якому знявся молодий військовий Олександр Міхов
Співачка SWOIIA. Фото: пресслужба

У новому кліпі співачки знявся офіцер спецназу

Українська співачка SWOIIA представила публіці новий відеокліп на трек “Пташка”. Це перша відеоробота артистки у 2024 році, зйомки якої проходили у найзнаковіших локаціях столиці. Крім того, в кліпі знявся український військовий, який виявився фанатом творчості виконавиці.

В історії нового кліпу - потяг, котрий і є тим самим магнітом між рідними, бо саме він може наблизити нас до найдорожчих для нас людей. Сама співачка, розказує в цій пісні, що всі ми заради своїх рідних готові подолати великий шлях, аби просто обійнятись, побачити рідні очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сенс та посил цієї пісні мені одразу відчувся близьким. Я відчула щось своє в ній. Бо ми всі зараз стали як пташки, котрі літають з міста у місто, та створюють свої нові домівки. Переїзди, мало часу на побути разом - це все про наше сьогодення,
- поділилась SWOIIA.

Дівчина зізналася, що коли прибула на локацію, мало не заплакала, адже поїзд, у якому проводилися зйомки кліпу до треку “Пташка”, мав “Київ-Донецьк”. Виявляється, що це Донеччина — це мала батьківщина SWOIIA.

А ще у цьому кліпі знявся військовий Олександр Міхов — протезований офіцер спецназу. Свою військову службу він розпочав у 16 ​​років, а вже у 2018 році став бійцем найелітнішого спецпідрозділу Нацгвардії України “Омега”, де мріяв служити ще з дитинства. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну боєць із позивним “Рагнар" був командиром бойової групи. Разом з іншими він виконував одні з найскладніших завдань на різних напрямках фронту. На одному з цих завдань він отримав тяжке поранення та, як внаслідок — ампутацію ноги.

Це моя перша зйомка саме у кліпі. Отримавши цю роль, був дуже задоволений та вражений. Це круто, що люди знають можливість розказати суспільству важливість стосунків та взаємодії з військовими. В процесі зйомки відчував себе дуже добре, енергійно та позитивно, б о цей кліп про сімʼю , про військових, про цінності. Про те ,як треба цінувати кожен момент у житті і насолоджуватися їм. Я давно знайомий з творчістю Каті, обожню її пісні, голос. Вона неймовірно як людина, і як артистка,
- поділився враженнями Олександр.
SWOIIA випустила трек “Пташка” та кліп, у якому знявся військовий НГУ Олександр Міхов: слухати трек онлайн
Співачка SWOIIA та військовий Олександр Міхов. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні Артем Пивоваров анонсував новий проєкт та випустив масштабну композицію з артистками з "Голосу країни". Артист вирішив продовжувати добру традицію з популяризації поезії творців української літератури і тепер вирішив вивести своє захоплення на новий рівень.