Для всіх уболівальників: YAKTAK презентував неофіційний гімн України на Євро-2024

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Яктак випустив пісню до Євро 2024
YAKTAK. Фото: пресслужба

Напередодні першого матчу української збірної, артист потішив слухачів мотивуючим треком

17 червня, у день, коли збірна України зіграє перший матч на Євро-2024, співак YAKTAK вирішив оригінально підтримати наших футболістів. Артист, як відчайдушний прихильник футболу, презентував неофіційний гімн на Євро-2024 “Ми йдемо". Усі подробиці дізнавайтеся нижче!

Цей трек вражає своєю емоційністю та відображає незламний дух нації. У пісні звучать мотиви боротьби та рішучості, що об'єднують людей заради спільної мети — перемоги та повернення того, що їм належить за правом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Ми йдемо" символізує непорушну віру у світле майбутнє України. Текст треку закликає кожного триматися разом та не відступати, підтримуючи одне одного. Цей музичний твір став своєрідним маніфестом, який нагадує, що об'єднання може здолати будь-які перепони та привести до великих досягнень

Ми створили трек, який має всі шанси стати офіційним гімном України на ЄВРО-2024, або ж просто фанатською піснею, яку співатимуть наші вболівальники.
Ця робота не лише про футбол. Вона й про те, що потрібно вставати і йти вперед. Вона частково про війну, про життя і, найголовніше, про силу українців,
— коментує роботу артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно співак YAKTAK звалився зі сцени в розпал виступу. Судячи з усього, артист хотів бути максимально близьким зі слухачами, тому спустився до них у фан-зону… Але, зробив це доволі феєрично.