Впав чи стягнули? Співак YAKTAK феєрично звалився зі сцени в розпал виступу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак YAKTAK
Фото: instagram.com/yaktak_official

Загадуємо бажання, зірка впала

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення YAKTAK, який нещодавно презентував свій перший альбом , оконфузився на власному концерті. Судячи з усього, артист хотів бути максимально близьким зі слухачами, тому спустився до них у фан-зону… Але, зробив це доволі феєрично.

Так, Мережею розповсюдилося відео , як 18-річний Ярослав Карпук (справжнє імʼя співака) звалився зі сцени. На щастя, артист не забився, адже впав прямо в обійми публіки. Та в моменті він не розгубився, тому продовжив комунікувати з прихильниками та виконувати власні хіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що інцидент стався 17 лютого, під час сольного концерту YAKTAK у Фастові. Судячи з усього, артист не сильно орієнтувався на сцені, адже зробивши лише один невірний крок він рухнув просто у натовп. Однак варто зазначити, що біля сцени стояло чимало шанувальників співака, які протягували до нього руки. Тому є припущення, що стрімко покинути сцену Ярославу допомогли саме присутні у залі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно YAKTAK виступив перед військовими на Донеччині. 18-річний річний артист вирішив підтримати бойовий дух наших воїнів, тому подарував три концерти бійцям зі Слов'янська та Краматорська.