Злата Огнєвіч презентувала чуттєву пісню-саундтрек до фільму "Конотопська відьма" про помсту російським окупантам

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Злата Огнєвич випустила пісню "Пташка"
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка випустила чарівний кліп до нової пісні та показала ексклюзивні сцени з майбутньої кінострічки

Відома українська співачка Злата Огнєвич, яка засвітила діамантову каблучку на підмізинному пальці, створила зворушливий саундтрек для фільму "Конотопська відьма", прем'єра якого запланована на 22 серпня. Композиція під назвою "Пташка" вже викликала неабиякий інтерес серед шанувальників.

До пісні зняли відеокліп, який включає ексклюзивні сцени з майбутньої стрічки, що розповідає історію помсти російським окупантам. У цій роботі Огнєвич відобразила непохитний дух і силу українських жінок, їхню здатність зберігати надію навіть у найважчі часи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фільм "Конотопська відьма" розповідає про відьму, яка заради кохання відмовилась від своїх магічних здібностей. Та з початком війни та вбивством її коханого російськими солдатами, вона вирішує повернути свої сили та жорстоко помститися за його смерть. Стрічка обіцяє бути напруженою та емоційно насиченою, а пісня "Пташка" додає ще більше драматизму цій історії.

“Пташка” — це моя особиста присвята усім жінкам, які на своїх тендітних плечах тримають цілий світ і роблять усе заради безпеки своїх близьких, своєї родини та своєї землі. Боротьба пташки у пісні така ж відчайдушна, як і внутрішня боротьба героїні за своє власне, щасливе буття,
— коментує Злата Огнєвіч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч розповіла, чому боїться народжувати дітей . Артистка поділилася з прихильниками своїми хвилюваннями.