Злата Огнєвіч розповіла про найцікавіші подарунки від шанувальників: "Літала гелікоптером над Чикаго"

Новини шоубізнесу
2 120
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Злата Огнєвіч, фото
Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Під час зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» співачка розповіла про вчинки та презенти від шанувальників, які запам’яталися їй найбільше

Злата Огнєвіч, яка нещодавно заявила, що хоче стати мамою , розповіла про те, як шанувальник подарував їй політ гелікоптером в Америці. Детальніше читайте на Хочу!

Безумовно, отримувати подарунки приємно, але обирати та дарувати їх — не менш цікаво та цінно. Та що ж подарувати зірці, в якої, здавалося б, є все? Співачка ZLATA OGNEVICH має безліч фанатів не лише в Україні, а й за кордоном. І деякі з них знають, чим її здивувати. За лаштунками шоу «єПитання» Злата поділилася кількома історіями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене є класний фан-клуб Zlatofan, і ми час від часу зустрічаємося. Після концертів вони мені влаштовують різноманітні сюрпризи. Нещодавно подарували книгу, де зібрані історії з мого життя зі спеціально створеними ілюстраціями. Коли я її прочитала, була розчулена. Бо вже почала забувати, який великий шлях пройшла, а шанувальники про нього нагадали,
— розповіла Злата Огнєвіч.

Вразити зірку намагаються і прихильники зі США. І, схоже, декому це вдалося:

Якось у мене був тур Америкою, і один з концертів пройшов у Чикаго. Шанувальник подарував мені екскурсію гелікоптером над містом. Уявляєте собі! Побачити з повітря всі ці хмарочоси, квартали, озеро Мічиган. Я літала, і в мене було відчуття, ніби потрапила до голлівудського кіно в його найбільш класичному прояві. Це було неймовірно, вражаюче. Я й досі памʼятаю ці вибухові емоції.

Також Злата згадала про креативний подарунок, який отримала від прихильників на день народження. Ось, що вони їй подарували:

Мені зробили класний сюрприз: шанувальники подарували роздрукований елемент татуювання, яке прикрашає моє тіло. Це взагалі було перше татуювання в житті. Сакральні символи, частина з яких складається у буддистський символ Уналоме, що означає шлях до просвітлення. Також там є руни та навіть планети. І ось дуже уважні шанувальники розгледіли на мені це тату, а потім перемалювали його частину й роздрукували на спеціальному пристрої. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось Аліна Кошарна на шоу «єПитання» розповіла про любов до ворожіння . Відома українська актриса зізналась, що вона залежна від астрологічних прогнозів.