Концерт Дантеса - у твоїх навушниках: на свій день народження співак випустив збірку хітів у живому звучанні (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дантес випустив збірку хітів “Live Session”: слухати онлайн
Володимир Дантес відзначає день народження. Фото: пресслужба артиста

Послухати його хіти можете прямо зараз!

Сьогодні, 28 червня, відомий український співак Володимир Дантес з нагоди свого Дня народження презентував унікальний формат звучання власних хітів під назвою “Live Session” ❤️ Послухати онлайн добірку хітів можете разом із Хочу!

“Live Session” — це збірка живого звучання пісень Володимира Дантеса, що давно полюбилися слухачам. Серед представлених треків: “Чуєш”, “Кити”, “Я залишусь молодим”, а також і пісні, що тільки починають набирати популярності: “Дура”, “Ти мій звір” та інші, не менш яскраві хіти, що навіть в записі передають весь драйв та енергію концертів виконавця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме в цьому й полягає головна мета запису добірки “Live Session” — подарувати слухачам можливість перейнятися атмосферою концертів Володимира Дантеса в часи, коли великі виступи артистів є рідкістю через безпекову ситуацію в країні.

Для кожного артиста концерти — це особливі моменти синергії з його слухачами, і я є далеко не виключенням. Однією з моїх найбільших творчих мрій — концерт у моєму рідному місті, у Харкові. Через повномасштабне вторгнення, зокрема безпекову ситуацію, ця мрія поки що залишається нездійсненою. Натомість я вирішив, що записати свої треки у живому звучанні та доповнити їх яскравою відеороботою буде хорошим рішенням в умовах, що склались. Я щиро сподіваюсь, всі мої слухачі, з ким ми не можемо зустрітися на концертах, насолодяться цим релізом сповна, а вже зовсім скоро всі улюблені треки ми поспіваємо разом на концертах,
— поділився Володимир Дантес.

Послухати добірку треків Володимира Дантеса у живому звучанні вже можна на всіх музичних платформах 🎵

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що MONATIK переклав українською свій хіт “Кружит”. Нове звучання пісні вже оцінили чимало його шанувальників.