Нова версія: Макс Барських представив хіт "Замало" в акустично-студійному форматі (ВІДЕО)

Музика
1 339
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Макс Барських послухав фанів та здивував новим прочитанням свого хіта
Фото: Пресслужба Макса Барських

Трек вийшов ще більш чуттєвим

Відомий український співак Макс Барських, який підкорив українців чуттєвим хітом “Замало” випустив чергову версію даного треку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Макс вирішив зробити пісню ще більш ліричною. Зазначимо, що навесні, коли трек вийшов у світ, тисячі українців залишили під нею схвальні відгуки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, композиція набрала понад 1 млн прослуховувань. Відтак, Барських, аналізуючи відгуки фанів, зійшовся з ними в спільному бажанні зробити “Замало” в акустично-студійному форматі.

Дуже часто мої пісні спочатку мають повільний темп та пронизливу лірику, а вже в процесі творчого пошуку я знаходжу для них більш ритмічну форму. Але трек "Замало" має гарне звучання у двох варіантах, тому я вирішив поділитися з вами її первинною версією, привідкрити завісу того, як вона звучала від самого початку ще в процесі зародження,
— коментує прем’єру музикант. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Макс Барських опинився в центрі масованої ракетної атаки на Ізраїль. Артист вийшов на звʼязок з прихильниками та розсекретив, чи не постраждав він у час удару.