Понад 200 ракет та безпілотників! Макс Барських опинився в самому епіцентрі масованої ракетної атаки на Ізраїль (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 498
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Макс Барських
Фото: instagram.com/max_barskih

Артист вийшов на звʼязок з прихильниками та розсекретив, чи не постраждав він у час удару

Відомий український співак Макс Барських, якого неочікувано назвали ухилянтом , разом зі своєю командою став свідком масованого обстрілу Ізраїлю. Артист вже вийшов на звʼязок з прихильниками та розсекретив, чи не постраждав він під час атаки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно в рамках свого концертного туру "Зорепад.На біс" Макс Барських прилетів до Ізраїлю. Проте, судячи з останніх новин, артист обрав не найкращий час, аби виступати у країні, яка теж живе в умовах війни. Адже всього через декілька годин після виступу артиста, у Тель-Авіві, Іран завдав удару по Ізраїлю, випустивши у повітряний простір понад 200 ракет та безпілотників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому не дивно, що прихильники співака почали хвилюватися, чи не постраждав сам Макс Барських, або хтось з його команди під час масованого обстрілу. На щастя, артист швидко вийшов на звʼязок з підписниками, аби заспокоїти їх. Адже, як зазначив Макс, за час повномасштабної війни в Україні, він вже звик до подібних ситуацій, а яких разом з мільйонами українців опинявся неодноразово.

У нас все добре, не хвилюйтеся, ми в безпеці. Вже третій рік поспіль росія щоденно атакує міста України, і подібні новини стали жахливою жорсткою рутиною для кожного українця. Тому нас цим не зламати, і ми не з лякливих. Ми з вами сильні й не таке витримували. Для нас це звична історія,
— зазначив Макс Барських.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Макс Барських представив чуттєвий саундтрек для документалки Бадоєва про війну "Довга Доба". А відео до композиції артист записав прямо під час свого великого сольного концерту у Києві.