Співак CHEEV у новому кліпі влаштував романтику з зіркою TikTok (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

CHEEV та Геля Зозуля "Рана": слухати онлайн
CHEEV та Геля Зозуля. Фото: пресслужба

Геля Зозуля ідеально вписалася в образ

Улюбленець мільйонів — автор хіта “Гарно так” , український співак CHEEV (Влад Чів) здивував новим треком, який зняв спільно з зіркою TikTok Гелею Зозулею. Виконавці створили проникливий ліричний трек, який не залишить байдужим нікого!

За словами Влада, пісня народилась раптово. Артист часто радиться щодо власної творчості з шанувальниками. Тому ще в процесі написання композиції він звернувся до фоловерів з питанням щодо доцільності випуску нового треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я чомусь засумнівався у цій пісні і вирішив викласти в соцмережі та запитати прихильників, чи потрібно випускати. Побачивши класний відгук, як трек почав розходитись в TikTok, я швидко доробив пісню і зняв відео на неї. Ця історія про рани, які ми ховаємо під вдаваною впевненістю. І навіть усмішка не каже про людину стільки, скільки можуть сказати очі,
- ділиться музикант. 

Відео на пісню “Рана” знімали на даху столичного Університету культури та набережній Києва. За сюжетом CHEEV співає коханій на тлі жвавого мегаполіса. Роль обраниці у кліпі зіграла українська співачка та авторка хітів, які задають тренди у соцмережах, Геля Зозуля. 

Влад Чів зізнається, що молода артистка ідеально втілила ліричний образ, а сама пісня наче списана з неї 🤍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про нову колаборацію гурту KALUSH . Нещодавно KALUSH collab записав спільний трек з артистом AGAPE. Пісня "Хтось знов" уже збирає перегляди у соцмережах та на youtube, не пропустіть і ви!