Емінем нарешті оголосив дату виходу нового студійного альбому The Death of Slim Shady

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Емінем музичний альбом The Death of Slim Shady
Емінем. Фото: GettyImages

Шанувальники Емінема можуть позначити 12 липня 2024 як дату, яку не можна пропустити!

Легендарний репер та 15-разовий лауреат премії "Ґреммі" Емінем, донька якого вийшла заміж , підготував своїх фанатів до виходу свого дванадцятого студійного альбому. І нарешті стало відомо, коли на музичних майданчиках зʼявиться “The Death of Slim Shady”. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Похмуре і напружене промо-відео зберігає інтригу до останніх секунд, коли нарешті з'являється дата релізу. Фани в очікуванні, адже минуло кілька років з моменту випуску його останнього альбому Music To Be Murdered By у 2020 році. Вони прагнуть почути нові рими та біти від одного з найвизначніших реперів у світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

The Death of Slim Shady обіцяє стати визначною подією у хіп-хоп культурі, адже його назва свідчить про готовність Емінема до нових експериментів та зламу стереотипів. Хоча сам виконавець не з'явився у промо особисто, він оголосив дату релізу The Death of Slim Shady. Так, Альбом побачить світ 12 липня 2024 року, рівно через 25 років після виходу його легендарного альбому Slim Shady LP.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно TVORCHI дивовижно анонсували вихід нового альбому у справжньому футуристичному трейлері. Planet X — таку назву матиме новий лонгплей артистів, який вийде він цієї осені!