Настільки очевидної відсилки ще не було: у новому кліпі Маші Кондарентко та Klavdia Petrivna таємничий голос показався у всій красі (ВІДЕО)

Музика
9 315
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдією Петрівною, швидше за все є Соломія Опришко
Фото: пресслужба

Нова спільна композиція артисток набирає обертів на YouTube

Загадкова українська співачка Клавдія Петрівна, яка підозрює Osty у зраді з Машею Кондратенко випустила спільну композицію з вищевказаною артисткою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, довкола співачки - аноніма будуються різні теорії стосовно того, хто ж ховається під її капелюхом. Однією з найбільш просунутих версій є те, що справжньою Клавдією Петрівною може бути Маша Кондратенко. Однак, їхня спільна композиція “Їде дах” майже повністю спростовує цей факт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Швидше за все, як і поширювалося у інформаційному просторі, справжньою Клавдією Петрівною є Соломія Опришко. Принаймні, в цьому переконаний Telegram-канал Bezodnya Music.

Автор цього каналу Максим Нагорняк звернув свою увагу на те, що у кліпі на трек “Їде дах” знімається Соломія Опришко. Вона грає роль звичайної дівчини, яка під час кліпу сидить на дивані. Цікавим є те, що її домашній персонаж зникає тоді, коли з'являється Клавдія Петрівна. На думку Горняка, цей факт може вказувати на те, що Соломія і є справжньою Клавдією Петрівною.

Клавдією Петрівною, швидше за все є Соломія Опришко
Скриншот
Клавдією Петрівною, швидше за все є Соломія Опришко
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Клавдія Петрівна знялася у новому кліпі Меловіна. Артист поки що не коментує участь образу співачки - аноніма у своїй відеороботі.