Klavdia Petrivna презентувала перший музичний альбом: "Їде дах" не тільки у співачки, а й у палких прихильників

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна випустила перший альбом "Їде дах"
Klavdia Petrivna. Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

До цього ми могли насолоджуватися тільки мініальбомами співачки, а тепер почули повноформатний "Їде дах"

Поки в Мережі ще не стихли обговорення того, що Клавдія Петрівна вперше показалася у власному кліпі, найзагадковіша українська співачка вирішила не припиняти ажіотаж довкола своєї персони. Та нарешті говорити почали не про справжнє обличчя, яке ховається за маскою Klavdia Petrivna, а про її перший повноформатний альбом під назвою “Їде дах”.

Факт відсутності повноформатних альбомів раніше не перешкоджав співачці можливості очолювати музичні топчарти. Адже її “Знайди мене”, “Я щаслива”, “Я тобі брехала” та інші композиції стрімко ставали хітами та лунали звідусіль. Проте прийшов час потішити прихильників не мініальбомами, а повноцінною дебютною роботою “Їде дах”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До першого альбому Klavdia Petrivna увійшло 8 треків, над якими декілька місяців поспіль активно працювала велика команда. Цікаво, що фірмове звучання співачки залишилося незмінним — навряд хтось не впізнає її голос серед інших популярних артистів. А от зі стилем вона вирішила поекспериментувати, аби знайти для себе нове звучання.

До слова, найпалкіші прихильники Клавдії Пертівни помітили, що фрагменти деяких з пісень вже можна було почути у TikTok ще до великої популярності. Та зараз вони отримали нове звучання завдяки якісній роботі саундпродюсера.

Альбом ми створювали впродовж декількох місяців, це була командна робота і понад 20 музичних професіоналів працювало над ним... Ми хотіли створити музику, яка б звучала свіжо і сучасно, але водночас мала глибину і зміст,
— коментує премʼєру Klavdia Petrivna.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А наживо виконання пісень з альбому “Їде дах” та інших хітів Клавдії Петрівни можна буде почути на її першому сольному концерті в Києві. Артистка оприлюднила незвичайне відеозапрошення на власне столичне шоу, на яке ще є час придбати квитки.