Поділилася особистою історією: Маша Полякова представила композицію та кліп про кохання та розрив (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Полякова здивувала мелодійним роком у першій композиції
Фото: instagram.com/mashapolyakova

Маша також показала кліп про розбите серце

Донька відомої артистки Олі Полякової - Маша Полякова, яка потрапила в лікарню, представила свою нову композицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, донька зіркової української артистки здивувала громадськість першою відеороботою. Кліп Маша представила під псевдонімом Mary poppers.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, донька зіркової мами пішла по її стопам. Маша випустила композицію під назвою “Шрами”, в якій розповідається про болісну історію кохання та розриву з бойфрендом. Варто зауважити, що Полякова молодша обрала цікавий музичний жанр та заспівала у рок-стилі. Разом з нею у відеороботі постає загадковий юнак.

Фоловери максимально тепло зустріли реліз Маші. Вони відзначили, що донька Олі Полякової продемонструвала мелодійний рок.

Проте, Полякова так і не змогла відсвяткувати реліз кліпу, адже в ніч після прем'єри 19-річній артистці стало зле. Відтак, її було госпіталізовано. Отож, у себе в Instagram Stories Маша показала руку. до якої був під'єднаний катетер. Після крапельниці лікарі дозволили дівчині повернутися додому.

Маша Полякова здивувала мелодійним роком у першій композиції
Скриншот

Як виявилося, у ніч після прем’єри 19-річній Маші стало зле. Тому її було госпіталізовано. Так, у своєму фотоблогу донька Полякової показалася з катетером у руці. На щастя, після крапельниць лікарі дозволили виконавиці повернутися додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова та Маша Єфросиніна показали, що все ще є найближчими подругами і між ними немає конфлікту. Жінки разом відвідали концерт Макса Барських.