Маша Полякова розповіла про найдорожчий подарунок від батьків та розсекретила свої заробітки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька знаменитої української співачки Олі Полякової Маша, яка зізналася, що захворіла, вразила своїх підписників історією про найдорожчий подарунок від батьків, а також зізналася скільки складає її місячний заробіток. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, в інтерв'ю Люкс ФМ Полякова молодша розповіла, що нині мешкає окремо від батьків і вважає це подарунком для неї. Річ у тім, що квартира, в якій живе Маша, дісталася їй у спадок від бабусі, яка померла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому, Полякова додає що це житло поки що не переписали на неї. Однак, дівчина плекає надії, що це станеться в майбутньому.

У мене у бабусі була квартира, вона померла до повномасштабної війни. І зараз я живу в її квартирі. Мені так подобається. Подарунок ще на мене не записаний, але перспектива відчувається.

заявила 19-річна дівчина.

Окрім того Маша відверто зізналася, звідки бере кошти на життя. Вона додала, що батьки не дають їй грошей і вона сама себе забезпечує, адже в неї є блог, який приносить чималий заробіток.

У нас немає такого, щоб батьки мені давали гроші, тому що я працюю. Я – блогерка. У мене багато зараз реклами в TikTok та Instagram, ефіри веду... У мене є правило. Зараз війна… У мене завжди у гаманці має лежати 100 доларів. Про всяк випадок. Ці гроші я не витрачаю. Що б не сталося, має бути запасна штука,

- зауважила Маша.

Маша Полякова розповіла про найдорожчий подарунок від батьків та розсекретила скільки заробляє за місяць (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Олі Полякової натякнула на нові стосунки та розповсюдила фото з можливим бойфрендом. Маша запитала у фоловерів як їм їхня пара.