Тіну Кароль обрали музичною продюсеркою Нацвідбору на Євробачення: артистка прокоментувала свій новий статус

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тіна Кароль висловилася про свій новий статус музичної продюсерки на нацвідбір на Євробачення
Фото: instagram.com/tina_karol

Виконавиця запевнила, що у наступному нацвідборі ми побачимо багато яскравих артистів

Днями Україна оголосила про те, що країна буде брати участь у Євробаченні 2025. Опісля стало відомо, що у наступному році національним відбором на пісенний конкурс буде займатися новий музичний продюсер. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Суспільне мовлення заявило, що новим музичним продюсером стала Тіна Кароль. Сама ж виконавиця, вочевидь дуже зраділа своєму новому статусу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона емоційно висловила своє задоволення від того, що на неї чекає новий досвід. Нагадаємо, що Євробачення у 2025-у році відбудеться у Швейцарському місті Базель.

Рада приєднатися до команди Національного відбору на Євробачення й мати можливість підтримати як тих, хто робить свої перші кроки, так і тих, хто повертається на сцену Нацвідбору знову. Впевнена, що цього року ми побачимо багато яскравих виконавців, яких ми представимо вам у найкращому світлі. До зустрічі на Нацвідборі!
- ділиться новообрана продюсерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона пригадала участь у Євробаченні та відповіла, чи вважає цей конкурс політичним. Артистка готова давати поради артистам, які мріють співати на Євробаченні.