Тіна Кароль "витіснила" Дмитра Шурова з Нацвідбору на Євробачення-2025: реакція артиста не забарилась

Музика
1 745
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Шуров та Тіна Кароль, фото
Рокіровка на Нацвідборі. Фото: соцмережі зірок

Дізнайтесь, як цю новину сприйняв сам Ріаnобой

Ви, напевно, вже чули, що відома співачка Тіна Кароль стала новою музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення. Раніше цю посаду займав Дмитро Шуров, також відомий під псевдонімом Pianoбой. Нарешті артист прокоментував цю ситуацію.

Шуров висловив реакцію на свою заміну, поділившись думками у Facebook. Він нагадав, що став музичним продюсером Нацвідбору влітку 2022 року, під час активної фази російсько-української війни, коли було неясно, чи буде музика актуальною у такий складний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Pianoбой зазначив, що у 2022 році команда відбору доклала значних зусиль, щоб подолати виклики: бракувало артистів і пісень, робота йшла під ракетні обстріли, без світла та зв'язку. Навіть фінал конкурсу відбувся в метро з міркувань безпеки. Однак у 2023 все почало поступово повертатись на свої місця:

2023 рік вже був інший – всі звикли до війни та постійних випробувань, "прокинулись" артисти та їхні менеджери. Це дало шанс зробити більш яскравий відбір, показати публіці нову, незвичну для неї музику, і також нагадати про забуту класику у фіналі.

Pianoбой також зауважив, що іноді робота на відборі нагадувала сеанси психотерапії. Але він насолоджувався викликами та отримував задоволення від процесу.

А ось на те, що його місце на Нацвідборі тепер займе Тіна Кароль, Шуров відреагував доволі позитивно. Артист передає Тіні цю естафету, а сам планує зосередитися на благодійних турах та виступах перед військовими.

Бажаю новій продюсерці відшукати пісні, які торкнуться серця кожного українця і допоможуть їм знайти ідеального представника України у 2025 році,
— додав він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями відомий співак розповів, як Тіна Кароль вилаялась на нього. Цікаво, що в Мережі неодноразово подейкували, мовляв, співачка є доволі суровою керівницею з непростим характером