"Нацвідбір формуватимуть під неї": блогер Беспалов дізнався, хто поїде на Євробачення-2025 від України

Музика
553
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євробачення 2025, фото
Україну на Євробаченні-2025 представить молода співачка. Фото: Eurovision.tv

Ви точно чули пісні цієї зірки

Днями оголосили про прийом заявок на Національний відбір на Євробачення-2025. Але, схоже, особливої потреби в цьому немає, адже за словами блогера-пліткаря Беспалова представниця України на Євробачення-2024 вже обрана.

Оглядач Богдан Беспалов поділився інсайдерською інформацією щодо представника України на Євробаченні-2025. За його даними, країну представить молода співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У своєму Telegram-каналі Беспалов заявив, що наступного року на конкурсі виступить артистка Klavdia Petrivna. Він також додав, що Нацвідбір буде організований спеціально під неї.

Нацвідбір формуватимуть під неї, хм,
— заявив Беспалов.

Нагадаємо, що Євробачення-2025 пройде в Базелі, Швейцарія. Півфінали заплановані на 13 і 15 травня, а фінал відбудеться 17 травня 2025 року на арені St. Jakobshalle. Цікаво, що це перший випадок за шість років, коли конкурс проходитиме не в столиці країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями стала відом перша учасниця Нацвідбору. Популярна українська співачка готова підкорити Європу на Євробаченні-2025 вже подала заявку на участь у цьогорічному національному відборі.