Найкращий в її кар'єрі! Тіна Кароль випустила новий альбом під назвою "Лірика"

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль показала нові фото
Тіна Кароль презентувала новий альбом "Лірика". Фото: instagram.com/tina_karol

Жіноча багатогранність — головна тема нового альбому Тіни Кароль

Схоже, вересень буде багатим на гарячі прем’єри. Днями Надя Дорофєєва анонсувала свій перший повноформатний альбом. А тепер Тіна Кароль потішила шанувальників другою платівкою за цей рік.

Співачка Тіна Кароль презентувала новий альбом, який став її другою музичною роботою у 2024 році. Альбом під назвою "Лірика" містить 8 треків, присвячених жіночій багатогранності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В анонсі до релізу Тіна Кароль зазначила, що вважає цей альбом "одним із найкращих у своїй творчості". Зараз платівка вже доступна для прослуховування, про що зірка повідомила на своїй інстаграм-сторінці.

Як Тіна Кароль виглядає зараз, фото
Тіна Кароль випустила новий альбом, який вважає одним з найкращих у своїй кар'єрі. Фото: instagram.com/tina_karol

За словами співачки, головною темою альбому є багатогранність жіночої сутності, яка виявляється через емоції та швидкі зміни настроїв, що несуть у собі силу. Музика, на її думку, є джерелом впевненості:

Моє серце б'ється в новому ритмі, і ця музика сповнена сексуальності та емоційної сили. Цей альбом - це магія почуттів, перетворених у музику. Жінка багатогранна, і саме це я хотіла передати в "Ліриці". Це про свободу емоцій і силу змін, які вона несе, а музика — це джерело нашої впевненості.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та й загалом вересень — доволі продуктивний місяць для співачки. Нещодавно Тіну Кароль обрали музичною продюсеркою Нацвідбору на Євробачення. Артистка прокоментувала свій новий статус.