Оля Полякова випустила пісню, натхненну історіями підписниць (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Полякова випустила пісню “Жінка з цікавим минулим”, на яку її надихнули історії інших жінок
Оля Полякова “Жінка з цікавим минулим”. Фото: пресслужба

Трек “Жінка з цікавим минулим” набирає шаленої популярності у соцмережах

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно кардинально змінила імідж та показалася підписникам зі стрижкою каре, випустила новий хіт. Пісня була натхненна її підписницями, тож має особливий сенс. Усі деталі — вже у нашому матеріалі!

У власній творчості виконавиця завжди відверто ділиться своїми емоціями та переживаннями. І її новий трек “Жінка з цікавим минулим” — це продовження цієї традиції, але цього разу співачка переосмислює історії своїх шанувальниць. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У коментарях до YouTube-шоу “Дорослі Дівчата”, яке Оля створила спільно з Машею Єфросиніною, жінки ділилися власними щирими розповідями з життя. Одна з таких історій лягла в основу майбутньої пісні. 

“Жінка з цікавим минулим” стала маніфестом для дорослих жінок, які прагнуть показати, що у них попереду ще багато можливостей, незалежно від обставин та віку. 

Співачка зазначила, що хоче, аби цей трек надихав жінок приймати свої минулі досвіди та помилки, і використовувати їх для свого зростання. Вона також подякувала всім, хто ділився своїми історіями, адже це дало їй можливість створити щось по-справжньому легке  та близьке кожній жінці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше Оля Полякова зізналася, чи готова до переродження шоу “Дорослі дівчата”. ЧИ варто фанатам очікувати на новий сезон — дізнавайтеся тут.