Alyosha здивувала новою композицією на вірші Лесі Українки (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Олена Тополя здивувала незвичним прочитанням рядків поезії Лесі Українки
Фото: Пресслужба артистки

Артистка нагадала, що вірш поетеси нагадав їй про її дитинство

Відома українська співачка Олена Тополя (раніше виступала під псевдонімом Альоша), яка за чутками розлучається з обранцем Тарасом Тополею, записала музичний твір на вірші Лесі Українки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своєму YouTube-каналі артистка презентувала композицію “Як дитиною бувало”. Співачка зізнається, що цей вірш нагадав їй про її дитинство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка також додала, що вірш Лесі, на її думку, відображає неабияку силу духу та особистості поетеси. Окрім того, команда співачки розповіла, що музику до композиції написав український музикант NeuroBandura не без допомоги штучного інтелекту.

Цей вірш дуже нагадує мене в дитинстві. Він прямо як рідненький ліг на серце. Я щаслива, що мала змогу виконати таку пісню на такий прекрасний вірш, і що саме мені випала ця можливість. Я сподіваюся, що твір житиме довго й надихатиме молодь вивчати наших поетів, письменників і героїв, знаних у світі. Вона з дитинства зробила вибір писати українською, ставши символом волелюбності й національної самосвідомості. Вона не лише Українка за псевдонімом, але й за станом душі, залишивши нам приклад сильної волі, сміливих думок і незламного духу,
– підкреслила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів, як допомагає країні у владних колах. Артист також розповів, що не розмірковував на рахунок того, чи погоджуватися на важливу посаду.