Альоша розповіла, скільки її чоловік пробув на фронті

Новини шоубізнесу
2 125
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Альоша
Фото: instagram.com/alyoshasinger

Співачка молилася за свого чоловіка, доки він перебував на фронті

Українська співачка Олена Тополя, яка здобула свою популярність під псевдонімом Альоша, поділилася своїм баченням стосовно служби в ЗСУ її чоловіка, відомого співака, фронтмена гурту “Антитіла” Тараса Тополі, який прокоментував конфлікт Зеленського та Залужного. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співачка розповіла у своєму інтерв’ю популярному журналу Viva! Зокрема, дружина Тараса розсекретила те, як довго він був на передовій, а також розповіла як це повпливало на їхні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, як виявилося, Тарас більш ніж пів року знаходився у зоні бойових дій. Потім на нього чекала ротація. Безумовно, любляча дружина не хотіла, аби чоловік покидав родину та відправлявся на війну. Проте, таке тяжке рішення Тарас прийняв сам. Він не питав поради у Альоші, і вона доволі поважає його за цей вчинок. Коли Тарас був у зоні бойових дій, кохана не припиняла молитися за його.

Цей період відображається насамперед на психічному стані, а потім вже на стосунках. Дах їхав, що тут сказати. Зараз, на щастя, все гаразд, ми вдома. Серце на місце стало!
- резюмувала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альоша щиро подякувала своєму чоловікові за романтичний подарунок. Як бачимо, вона позувала разом з букетом розкішних білих хризантем, які їй подарував Тарас.