Померла няня Віка: як Анастасія Заворотнюк особисто ганьбила українців, а згодом – опинилася в чорному списку за шалені борги

Новини шоубізнесу
3 120
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Заворотнюк в ролі няні Віки - фото
Фото: thevoicemag

Розповідаємо, що відомо про останні роки життя російської акторки, яка зіграла роль дурнуватої няні з українського Маріуполя

30 травня 2024 року стало відомо про смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка отримала шалену популярність завдяки ролі няні Віки у серіалі “Моя прекрасна няня”. Ще з 2019 року вона намагалася побороти агресивну форму пухлини в мозку, через що більше не зʼявлялася на публіці та вела закритий спосіб життя. Та деяка інформація все ж таки просочувалася у ЗМІ.

Наприклад те, що онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк по вуха загрузла у фінансових боргах, через які на неї завели справу. Судові пристави планували вилучати майно "прекрасної няні" за несплату податків, сума яких сягає майже 200 тисяч. Як повідомляли росЗМІ , фінансове становище знаменитої няні Віки залишає бажати кращого. Тяжкохвора акторка потрапила до "чорного списку" федеральної податкової служби через борг у 170 тисяч рублів (близько 73 500 тисяч гривень).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анастасія Заворотнюк
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Зазначається, що платити за боргами Заворотнюк було нічим, адже їхню сім'ю утримує тільки її чоловік, фігурист Петро Чернишов, але цього літа він залишився без роботи. Ба більше, за деякими чутками, поки дружина намагалася побороти важку хворобу, сам він завів собі коханку .

Крім того, в боргах загрузла і мама актриси Валентина Борисівна. Тільки за житлово-комунальні послуги у жінки накопичилося боргів у 127 тис. рублів, а на початку цього року суд ухвалив заарештувати її особистий автомобіль, який отримала в подарунок від знаменитої дочки.

Чому Анастасія Заворотнюк — сумнівний персонаж в очах українського народу

У квітні 2019 року Анастасія Заворотнюк публічно вітала Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах. Адже, як відомо, акторка давно була знайома з чинним президентом та співпрацювала з ним у різних проєктах на початку власної карʼєри.

Я щиро рада, що ти виходиш на абсолютно новий рівень, що ти вже здобув таку велику і важливу перемогу. Бажаю з усією притаманною тобі енергією, віддачею і правдивістю існувати в цьому новому статусі, стати справжнім благом для своєї країни та народу, який тобі довірився. Успіхів!
— писала тоді Заворотнюк.
Анастасія Заворотнюк підтримала Володимира Зеленського
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Проте бажаючи Україні “справжнього блага” акторка водночас підтримувала захватницьку політику Кремля. Оскільки ще у 2017 році вона виступала в окупованому росією Криму. А чоловік Заворотнюк — фігурист Петро Чернишов — тісно повʼязаний робочими та дружніми стосунками з Тетяною Навкою, дружиною прессекретаря путіна Володимира Пєскова.

Та й сама Анастасія Заворотнюк довгі роки ганьбила українців у ситкомі "Моя прекрасна няня". Граючи няню Віку, яка приїхала до москви завойовувати серце столичного продюсера, актриса відверто принижувала українські міста в серіалі. Зокрема героїня Заворотнюк у негативному ключі відгукувалася про Маріуполь, який росіяни буквально зрівняли з землею після повномасштабного вторгнення в Україну.

Дочка Заворотнюк теж відзначилася не найприємнішими висловлюваннями в бік українців. На початку повномасштабної війни Анна обзавелася статусом "голубки миру" і порівняла українців із росіянами, повторюючи пропагандистський наратив про "братні народи".

Анна Заворотнюк
Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк
Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше стало відомо, що Таїсія Повалій, яка втекла до росії, так і не змогла "встати на ноги" . Попри фінансування кремлем путіністка досі не може купити власну квартиру в москві.