"На восьмому сеансі я почала сваритися зі своєю мамою". Полякова розповіла, як психологиня звинувачувала матір у проблемах артитстки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Оля Полякова, яка вийшла на сцену попри заборони лікарів, зізналася, що відвідувала сеанси психолога. Зауважимо, що фахівця вітчизняна селебритіс знайшла аж у Швейцарії.

Оля мала з нею 10 сеансів онлайн. Проте, за словами артистки вона не стала себе почувати краще, а лише розсварилася зі своєю мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість у ефірі ютуб-шоу "Дорослі дівчата" зізналася , що до певного часу вона погоджувалася з тезою спеціалістки, яка говорила, що в її бідах винна мама. Однак, трохи поміркувавши, згодом Полякова усвідомила, що не хоче сварок з найріднішою людиною і готова миритися з тим, що має на даний момент.

У мене була психологиня. 10 сеансів було. Дуже класна жіночка. Оскільки я боюся наших психологів, що вони там щось оприлюднять, то я знайшла собі психологиню аж у Швейцарії. Я брала у неї сеанси онлайн. Що я помітила? Десь вже на восьмому сеансі я почала сваритися зі своєю мамою, бо у всіх моїх проблемах психологиня звинувачувала мою маму: "А це тому, що ваша мама це, а це тому, що ваша мама те… Якоїсь миті спочатку сказала: Так, це все моя мама. А я ж то знаю, що всі мої проблеми від дитинства і пов'язані з моєю мамою. Але якоїсь миті я зрозуміла, що в 40 років не хочу сваритися зі своєю мамою. Я просто навчилася з цим жити,

- підсумувала Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова заговорила про розлучення з чоловіком. Артистка не розуміє, яким буде її життя, якщо вона наважиться на цей крок.