Фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич скасував концерти за кордоном через ситуацію на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Через віроломне повномасштабне вторгнення військ рф на територію суверенної України, на захист своєї батьківщини стали відомі люди. Зокрема, одним з найяскравіших персонажів військових-артистів є соліст гурту "Оторвальд" та учасник Євробачення 2017 Євген Галич. Окрім безпосередньої служби на фронті, співак часто виступає з благодійними концертами на підтримку ЗСУ.

Ось і цього разу Галич зі своїми хлопцями мав би виступити у благодійній концертній акції гурту "Друга Ріка" містами Північної Америки. Однак, артист не з'явиться на цьому заході.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це  стало відомо  11 жовтня з повідомлення в Instagram співака, а також організаторів концертів за його участю. Зокрема, у пості йдеться:

Ситуація в країні наразі дуже напружена, й за наказом військового керівництва він повинен повернутися в Україну. Женя неодноразово повторював, що, доки в країні діє воєнний стан, у першу чергу він військовий, а вже після – артист і музикант. Усі концерти в межах туру відбудуться, але тільки за участю гурту "Друга ріка".

Сам же артист записав мотивуюче відео у якому попросив всіх і надалі допомагати Україні. Зокрема він говорив про військових, волонтерів, медиків.

Ситуація в країні змінюється кожного дня, і на вимогу свого військового керівництва я маю повернутися в Україну,

– заявив Євген.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич зізнався, як із зарплатою у ЗСУ він забезпечує життя дружини та дітей у Європі. За словами соліста "O.Torvald", фінансове становище його сім'ї помітно похитнулося, адже він втратив заробіток як артист.