Не відстрочив навіть на час війни: Козловський підтвердив, що Кондратюк забирає його військову зарплатню

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак, а нині захисник України Віталій Козловський, прокоментував чутки, що йому доводиться віддавати частину своєї військової зарплати Ігорю Кондратюку. Артист підтвердив, що його розбірки з експродюсером тривають досі, а про які суми йдеться - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Уперше інформацією про це поділився продюсер Вадим Лисиця, засудивши Ігоря Кондратюка , адже той продовжує стягувати зі свого колишнього підопічного гроші. Однак після того, як історія стала резонансною, висловитися з цього приводу вирішив і сам Віталій Козловський.

У своїй публікації на Facebook співак підтвердив, що частина його військової зарплати дійсно йде на погашення боргу колишньому продюсеру. Віталій Козловський наголосив, що 1 мільйон він уже виплатив Кондратюку, адже їхні суди тривають уже понад 10 років. Однак на цьому продюсер не став зупинятися і продовжував судові розбірки зі своїм колишнім підопічним, тому артист має виплатити ще 2 мільйони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не відсрочив навіть на час війни: Козловський підтвердив, що Кондратюк забирає його військову зарплатню - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Варто зазначити й те, що проблеми у Віталія Козловського почалися не на тлі розриву контракту з Ігорем Кондратюком. За словами виконавця, суди та виконавчі провадження розпочалися справді з його вини, оскільки, будучи вже незалежним артистом, він виконував на концертах пісні, юридичні права на які належали продюсеру. Тому Козловський відкрито каже, що якщо за рішенням суду він має виплатити 2 мільйони, то буде це робити.

Та все ж віднедавна співак призупинив свою кар'єру, відправившись на фронт. На тлі цього він намагався домовитися з колишнім продюсером призупинити фінансове стягнення з його військової зарплати. Однак сам Кондратюк відхилив таке прохання і продовжує відмовляти Козловському в особистій зустрічі, щоб знайти консенсус.

Усвідомлення цього на передовій сприймається зовсім інакше, ніж на цивілці. Бо велику кількість потреб ми з хлопцями закривали терміново самі, скидаючись. У кого рідні на війні, мене зрозуміють. Мусив розвести руками й пояснювати ситуацію своїм, бо скидатись було вже нічим.
До Кондратюка звернулись з листом з проханням призупинити стягнення на час проходження військової служби. Відповідь була така, що перебування на службі не заважає продовжити стягнення.
Ось і все,

- розповів Віталій Козловський.

Не відсрочив навіть на час війни: Козловський підтвердив, що Кондратюк забирає його військову зарплатню - фото №2
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна Віталій Козловський став артилеристом . Артист показав, які завдання виконує на фронті і як відбулася його посвята в нове звання.