Розірвала шлюб через роботу. Британська акторка Флоренс П'ю повідомила про розлучення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна англійська акторка Флоренс П'ю розірвала стосунки зі своїм коханим Чарлі Гучем. Подробиці - в нашому матеріалі.

27-річна знаменитість заявила, що основною причиною розставання став перенасичений робочий графік. Про це  стало відомо  з повідомлення видання Daily Mail. Зауважимо, пара перебувала в стосунках один рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Флоренс встигла навіть познайомити свого тодішнього обранця з родиною. Зокрема, джерело повідомило:

Флоренс і Чарлі знали одне одного багато років, і наприкінці минулого року їхні стосунки стали романтичними. Але це тривало недовго. Графік Флоренс дуже щільний, і на це вплинули інші чинники. Зрештою, влітку вона закінчила ці стосунки.

Розірвала шлюб через роботу. Британська акторка Флоренс П'ю повідомила про розлучення - фото №1

Окрім того, інсайдер зауважив, що між колишніми немає жодних образ. Загалом є думки, що Флоренс може поновити стосунки з Чарлі.

До стосунків з Гучем британка мала близький  зв'язок  з Гаррі Стайлсом, з яким, за чутками, палко цілувалася під час  зйомок стрічки "Не хвилюйся, серденько". А у серпні  2022-го дівчина повідомила, що розійшлася зі своїм хлопцем Заком Браффом. З ним вона прожила понад три роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Флоренс П'ю в романтичній сукні та з “хуліганистою” зачіскою відвідала мітинг у Нью-Йорку.  Для цього заходу акторка обрала коротку білу сукню з мереживом, рюшем та відкритими плечима.

ФОТО: GETTY IMAGES