Чоловік Анни Трінчер проводить томні вечори в додатку для знайомств: блогер "злив" правду про стосунки пари

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чоловік Анни Трінчер, як виявилося, сидить на сайті знайомств. Після чуток про розлучення пари , анкету Олександра Волошина знайшли в одному з найпопулярніших додатків. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Наприкінці вересня блогер-пліткар Богдан Беспалов поділився інсайдерською інформацією, буцімто Анна Трінчер та Олександр Волошин розлучилися на тлі кризи у стосунках. І хоча сама співачка різко відреагувала на подібні заяви та поспішила запевнити, що це неправда, зараз спливла нова компрометуюча інформація.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, глядачі Беспалова поділилися з ним інформацією, що знайшли сторінку Олександра Волошина в Tinder. Цікаво, що профіль на сайті знайомств є верифікованим. Блогер підкреслив, що підробити це неможливо, оскільки для отримання "галочки" необхідно зняти відеоселфі на фронтальну камеру смартфона.

Чоловік Ані Трінчер, з якою вони перебувають у кризових стосунках, перебуває в Tinder. Верифікований профіль. Тобто це реальна сторінка Олександра.
У мене запитання до Ані. Якщо у вас усе добре, просто криза, чому твій чоловік мечиться в Tinder? Аню, час замислитися, тому що загравання з публікою, намагаючись показати, що все чудово - не працює. Роби висновки та проведи дисциплінарну роботу зі своїм чоловіком, тому що такими кроками він "палить" абсолютно штучну картинку вашого щастя

- прокоментував Беспалов.

Чоловік Анни Трінчер проводить томні вечори в додатку для знайомств: блогер "злив" правду про стосунки пари - фото №1
Фото: t.me/bespalovmusic
Чоловік Анни Трінчер проводить томні вечори в додатку для знайомств: блогер "злив" правду про стосунки пари - фото №2
Фото: t.me/bespalovmusic
Чоловік Анни Трінчер проводить томні вечори в додатку для знайомств: блогер "злив" правду про стосунки пари - фото №3
Фото: t.me/bespalovmusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер і Олександр Волошин провели екскурсію своїм новим заміським будинком. Однак у результаті пара нарвалася на критику в соцмережах.