До сліз! Наталія Могилевська прочитала у своїй виставі вірш, який їй дала Ніна Матвієнко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця та продюсерка Наталія Могилевська віддала данину пам'яті легендарній співачці Ніні Матвієнко, яка померла 8 жовтня цього року. Наталія виконала останнє прохання старшої колеги.

У себе в Instagram Могилевська зізналася, що коли мала зустріч з Ніною Митрофанівною, то подарувала їй доволі чуттєвого вірша. Тоді артистка сказала Наталії, щоб вона прочитала його в рамках своєї моновистави "Я вдома".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що Наталія зробила це максимально проникливо. Їй, без сумніву, вдалося достукатися до сердець глядачів.

Попрощалися з Ніною Митрофанівною. Це велика втрата для української культури та музики. На нашій останній зустрічі я попросила вірш. Ніна Митрофанівна подарувала мені його і сказала: Наталочко, цей вірш дуже гарно буде у твоїй виставі "Я вдома",

- пригадує 48-річна знаменитість.

Могилевська виконала прохання Ніни Матвієнко та вшанувала її пам'ять на своїй моновиставі. Зокрема, вона прочитала той самий вірш.

Від сьогодні я обов'язково буду читати цей вірш. Я вам дуже дякую! Велика пошана вам та світла пам'ять, дорога моя, Ніно Митрофанівно!

 – підсумувала Наталія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як за майже 30 років кар'єри змінювався зовнішній вигляд Наталії Могилевської. Зауважимо, що артистка пройшла складний шлях від співачки-початківиці і до відомої продюсерки.