"Вибачте за скасовані зустрічі і плани...": Антоніна Хижняк повідомила, що захворіла і їй гіршає з кожним днем

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям. Уже майже тиждень актриса сильно хворіє, а динаміка її стану тільки погіршується. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Антоніна Хижняк розповіла, що сильно захворіла. Протягом уже 5 днів акторка не може медикаментозно збити температуру, а її загальний стан тільки погіршується.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З якою саме хворобою зіткнулася актриса, вона уточнювати не стала. Тоня лише підкреслила, що через здоров'я була змушена скасувати плани. Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" планує піти до лікаря і сподівається, що все обійдеться. Наразі вона розуміє, стан може будь-якої миті настільки погіршитися, що вона не зможе самостійно доїхати до лікарні.

Температура не збивається ліками, задушливий кашель, відсутність апетиту, горло і шалене серцебиття. Найцікавіше, що абсолютно немає нежитю, я відчуваю смаки й запахи. Але це вдруге в моєму житті, коли за 5-6 днів динаміка негативна. Тобто погіршується з кожним днем,

- поділилася Тоня.

"Вибачте за скасовані зустрічі і плани...": Антоніна Хижняк повідомила, що захворіла і їй гіршає з кожним днем - фото №1
Фото: instagram.com/tonya_actress
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona скаржилася на проблеми зі здоров'ям . На тлі цього реперка вирішила поставити свою кар'єру на паузу, щоб більше приділити увагу для відновлення сил.