Тепер кожен охочий може заспівати з "Kalush Orchestra". Олег Псюк повідомив деталі нового туру містами США та Канади

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український реп-гурт "Kalush Orchestra", яка представила нову композицію з відомим польським виконавцем,  в черговий раз відправиться з міжнародним концертним туром США та Канадою. Варто зауважити, що цей раз планується принципово нове шоу, адже хлопці у свою команду долучать талановитих українців, відтак перформанс обіцяє бути максимально непередбачуваним та яскравим.

Отож, цього разу, будь-хто з шанувальників може запалити на разом з реперами. Потрібно лише записати кавер-версію на будь-яку композицію "Kalush Orchestra".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потім потрібно буде опублікувати свій ролик у соцмережах. Зокрема, соліст колективу Олег Псюк повідомив:

Йо! Ми вирішили зробити наш третій тур в США ще крутішим. Якщо хочеш запалити разом з нами на сцені, записуйте кавери на наші пісні, викладайте в соціальні мережі з хештегом #powercoverKO. Автори найкращих каверів зможуть потрапити на сцену та заспівати улюблену пісню разом з нами!

Гурт запланував концертний тур наступними містами: Ванкувер (1 листопада), Сіетл (2 листопада), Сан-Франциско (3 листопада), Лос-Анджелес (4 листопада), Сан-Дієго (5 листопада), Даллас (8 листопада), Х’юстон (9 листопада), Бостон (10 листопада), Філадельфія (11 листопада), Вашингтон (12 листопада), Маямі (15 листопада), Клівленд (16 листопада), Детройт (17 листопада), Чикаго (18 листопада), Нью-Йорк (19 листопада), Вінніпег (22 листопада), Калгарі (23 листопада), Едмонтон (24 листопада), Монреаль (25 листопада), Торонто (26 листопада).

Тепер кожен охочий може заспівати з "Kalush Orchestra". Олег Псюк повідомив деталі нового туру містами США та Канади - фото №1

Цікаво, що концертні шоу Північною Америкою на підтримку українського народу вже увійшли у добру звичку для "Kalush Orchestra". Ця поїздка для хлопців стане вже третьою. Раніше вони виступали на фестивалів SXSW в Остіні, штат Техас. Там переможці Євробачення 2022 зустрілися із знаменитим репером Armani White.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасник "Kalush Orchestra" зіграв весілля в українському стилі.  Молодята одягнули національні костюми.