Jerry Heil розповіла, на кого навчається в США та скільки це коштує (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Джеррі Хейл детально розповіла про своє навчання в Америці. Артистка зізналася, у скільки їй це обходиться, та які навики отримує у престижному університеті в Бостоні. Детальніше розповідаємо на HOCHU.ua!

На СТБ продовжують виходити прем’єрні випуски проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком". Минулого тижня на кухню завітала співачка та авторка пісень Jerry Heil. Разом з Євгеном вони приготували дві неймовірні українські страви, а також поспілкувались про життя артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час приготування страв Jerry Heil розповіла, що зараз навчається в коледжі Berklee в Бостоні. Там співачка вчиться створювати музику для кінофільмів.

Я вивчаю композицію для кінофільмів. Пішла за скілами, хочу отримати досвід. Там потрібно вчитися чотири роки. Навчальний рік я прожила в Бостоні. Це студентське місто, там живуть практично лише студенти. Це досвід, який ти не проживеш більше ніде,

ділиться Jerry Heil.

Jerry Heil розповіла, на кого навчається в США та скільки це коштує (ВІДЕО) - фото №1

Співачка зізналася ведучому, що навчання коштує 40 тисяч доларів на рік. Також артистка прокоментувала, як американські студенти ставляться до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Найбільше там я спілкувалась зі студентами. Вони ставляться дуже емпатично, завжди запитують, як сім’я. Але, на жаль, не знають, що сказати далі. Я певний час не розуміла, як з цим ладнати, тому що мені потрібно нести якісь меседжі. Мені порадили не просити їх задонатити на конкретну банку, адже, по-перше, вони цього не зроблять, по-друге, для них це моветон. Ти можеш сказати наступне: "Для нас, українців, дуже важливо, щоб ти звернувся чи звернулась до свого уряду про те, що ти підтримуєш Україну". Тоді уряд, розуміючи, що це їхні виборці, впливатимуть на верхівку влади. Так це пірамідою працює,

— розповіла артистка.

Також співачка зазначила, що єдиний тур, який вона давала в Америці, був благодійним. Про реакцію на репост Валерія Залужного, топ-3 продукти в раціоні, зламане ребро під час концерту та багато іншого – дивіться в повному випуску:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Джері Хейл заявила,  що ставить кар'єру на паузу.  Відома причина такого рішення.