Оживив найвідоміший вірш Василя Симоненка! Артем Пивоваров приголомшив новою композицією (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
521
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український співак та зірковий тренер "Голосу країни 13" Артем Пивоваров потішив своїх фоловерів черговим релізом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сьогодні, на офіційному ютуб-каналі Пивоварова вийшла надзвичайно цікава робота. Виконавець вирішив представити на широкий загал композицію, написану на слова знаменитого українського поета Василя Симоненка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

32-річний музикант в буквальному сенсі оживив одну з найвідоміших поезій Симоненка "Ти знаєш, що ти людина". Артемові майстерно вдалося поєднати сучасну музику  та оригінальний текст.

Варто зауважити, що Василь Андрійович написав цей вірш у 1962 році. Провідна тема твору - роздуми письменника про швидкоплинність життя, протягом якого кожен повинен встигнути покохати, зробити добрі справи. Тепер же з цими роздумами можна розслухати завдяки новому синглу Пивоварова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Артем Пивоваров влаштував унікальний перфоманс для хейтерів у студії шоу “20:23”. Артист заспівав пісню, створену виключно з коментарів хейтерів.