"Озвучувала мультик оголена": Наталка Денисенко поділилася шокуючим досвідом роботи в дубляжі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про казусний інцидент, який трапився в неї під час роботи. Зірка зізналася, що одного разу їй довелося озвучувати мультфільм оголеною. Чому так сталося - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання NV , про цю ситуацію актриса розповіла в ефірі розважального шоу "Хто зверху?". Виявилося, Наталці Денисенко довелося озвучувати дитячий мультфільм без одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причиною тому стало невдало підібране вбрання артистки. На студію дубляжу Наталка приїхала в костюмі з екошкіри. Під час запису її слів, одяг сильно заважав, оскільки видавав зайві звуки. Тому акторка прийняла рішення роздягнутися, щоб отримати якісний звук.

Була історія, що я озвучувала один із мультиків оголена. Якось прийшла на озвучку в костюмі з екошкіри. Звісно, коли ти озвучуєш, то рухаєшся, щоб передати все чітко. Коли почала працювати, то почула від звукорежисера: "Наташо, одяг скрипить". А це був комбінезон! Я зрозуміла, що немає іншого виходу, як зняти його й озвучувати в спідній білизні. Тому в підсумку працювала просто в бюстгальтері та трусиках,

- розповіла Наталка Денисенко.

"Озвучувала мультик оголена": Наталка Денисенко поділилася шокуючим досвідом роботи в дубляжі - фото №1
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко  вразила реакцією на ворожий обстріл.  Зірка знялася у відвертій фотосесії та показала свої сідниці.