"Функцію свою виконую": Олег Скрипка зізнався, чи піде захищати Україну на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарний український співак та фронтмен знаменитого гурту "ВВ" Олег Скрипка, який  вкотре неоднозначно висловився про жінок, зробив відверте зізнання на рахунок того, чи готовий він взяти до рук зброю та піти захищати Україну на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Скрипка розповів в інтерв'ю ТСН.ua "Наодинці". Виконавець чітко заявив, як відреагує, коли буде потреба відправлятися у зону бойових дій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олег говорить, що якщо буде ситуація, коли всі українські чоловіки будуть вимушені взятися за зброю, то він теж не залишиться в стороні. Зокрема, Олег Юрійович запевнив:

У кожного чоловіка є такі думки. Якщо буде реально така ситуація, що всі-всі чоловіки будуть потрібні, то безумовно, всі чоловіки підуть. "Я знаю хлопців з музбату, музичного десанту, як мій знайомий Коля Сєрга – він реально пішов на передову, а потім йому дали культурні задачі. Ми зараз співпрацюємо з ними. Тобто використання людини так, як вона може себе проявити, для війни, безумовно, краще. Так, може легко сидіти, їздити по концертах, іноді на "передок" виїжджати, філософствувати, але я вважаю, що функцію свою виконую. І може буде хейт, але у мене четверо дітей, відповідальність за них і відповідальність за гурт. Ми зібрали багато коштів і нашим захисникам, і дітям-переселенцям, тому, я вважаю, це корисна штука, якою я займаюся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка осоромився новою скандальною заявою про феміністок та представників ЛГБТ-спільноти. Артист висловився, що він - за "здорове суспільство".