"Я дуже страшна на цьому відео": Оля Цибульська вразила своєю відвертістю та показала, як жила з депресією (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська артистка Оля Цибульська поділилася зі своїми фоловерами сумним випадком, який стався з нею вже під час повномасштабного вторгнення рф на територію України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, у перші дні війни знаменитість переживала депресію. Лише тепер Оля вирішила розповісти користувачам, як поборола цей складний етап у своєму житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Цибульська поділилася, що в той час не могла впоратися з емоціями. Вона навіть користувалася послугами відповідних фахівців, аби покращити рівень психічного здоров'я.

Я не хотіла показувати себе з того періоду лікування. Періоду глибокої депресії, з якою спочатку не впорались психологи, а потім змагався психіатр. Цей стан повної апатії і втрати смаку до життя знайомий не тільки мені. Ми всі живемо в страшний час. Ви пишете мені в дірект, що теж переживаєте подібне і шукаєте вихід. Знай, він є!,

- написала Оля в Instagram .

37-річна артистка вразила своєю відвертістю. Вона показала відео торішньої давнини, на якому неозброєним оком видно, що Оля перебуває в не зовсім здоровому стані.

Я дуже страшна на цьому відео. Почуваюсь розчавленою, стомленою, заплаканою, з мішками під очима. Я приймала призначені спеціалістом препарати і не приймала себе. Рятувалась людьми, які попри все були в складний період поруч і музикою. Артистки не повинні показувати себе в такому стані – скаже хтось. Але я не граюся з вами в глянцеві історії і мені не страшно зізнаватись в слабкості. Сильний не той, хто не падає. Ти сильна, якщо знайшла в собі привід, відштовхнутися від дна,

- підсумувала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як шанувальники Цибульської запідозрили, що вона вагітна.  А все через невдало зав’язаний бант на животі Цибульської, який вона показала на відео.