Відтепер - не Альоша: Популярна українська виконавиця змінює псевдонім - Слава Дьомін (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Альоша, яка нещодавно просила у фоловерів накидати їй декілька варіантів для нового псевдоніму, все ж таки визначилася з майбутнім сценічним ім'ям, під яким буде виступати для українців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, артистка та представниця України на Євробаченні 2010, за основу свого майбутнього сценічного імені взяла прізвище зіркового чоловіка, фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі. Також виконавиця використає своє справжнє ім'я - Олена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер вона публікуватиме нові пісні під іменем Олена Тополя. Зокрема, про це стало відомо з повідомлення в Instagram  телеведучого Слави Дьоміна.

На відео бачимо, як Слава стає перед виконавицею на коліна. Видно, що журналіст дуже задоволений цією новиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Aльоша в новому кліпі вразила своєю відвертістю. 4 жовтня зірковий дует Влада Дарвіна та Альоші презентував чуттєву композицію "Причастя". Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках. На відео до нової пісні Альоша з'явилася у збудливій червоній сукні із ефектним розрізом. Крім того, на її ногах красувалися туфлі золотистого кольору.