"Якщо це зробить тебе щасливою, роби": Ілона Гвоздьова розповіла, що чоловік не проти її операції по збільшенні грудей (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова відверто зізналася, що думає її чоловік Іван Хом'ячук щодо рішення артистки зробити операцію по збільшенню грудей. Як виявилося, думки Івана кардинально змінилися. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, танцівниця раніше ділилася зі своїми фоловерами, що серйозно розглядає варіант із мамопластикою. Цікаво, що чоловік Ілони, коли почув про це, то відразу висловився максимально негативно. Він був проти, щоб його дружина  лягала під ніж хірурга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Instagram-stories Ілона поділилася з фанатами, що думає з приводу свого рішення, і чи змінилося воно зараз. Зрештою, коханий Гвоздьової підтримав її вибір.

Врешті-решт він сказав найважливіші слова для мене: Якщо це зробить тебе щасливою, роби,

- написала танцівниця.

"Якщо це зробить тебе щасливою, роби": Ілона Гвоздьова розповіла, що чоловік не проти її операції по збільшенні грудей (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ілона Гвоздьова вперше показала свій величезний будинок. Відомо, скільки коштує житло танцівниці. Будинок готовий лише на половину, тож на подружжя чекає ще чимало роботи, а кінцева витрачена сума лише збільшуватиметься.