Аліна Гросу чесно зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після невдалих романів з російським бізнесменом Олександром Комковим і актором Романом Полянським співачка Аліна Гросу намагається зберігати в таємниці особисте життя. Але, в яких стосунках артистка залишилася з колишніми коханими - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instgaram виконавиця згадала свої минулі романтичні стосунки. Шанувальники поцікавилися, чи підтримує Аліна Гросу спілкування з екскоханими. За словами зірки, з колишнім чоловіком Олександром Комковим вона абсолютно не підтримує зв'язок. Нагадаємо, що за чутками, пара розлучилася через зради бізнесмена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Гросу зазначила, що з усіма колишніми вона розлучалася без великих конфліктів. Тому їй вдалося зберегти приятельські взаємини.

Якщо ви про колишнього чоловіка, то ні, ніколи. І не бачу взагалі сенсу. А з хлопцями колишніми в мене не було ніколи якихось конфліктних ситуацій. Розходилися, бо бачили, що в нас різні шляхи. Я не скандалістка. Якщо вирішила - чесно і серйозно поговорила. Спокійні дружні стосунки залишилися,

- розповіла Аліна Гросу.

Аліна Гросу чесно зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином - фото №1
Фото: instagram.com/alina_grosu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу  "засвітила" свого хлопця  в новому кліпі. Співачка порадувала шанувальників релізом крутої ліричної пісні "Сумую".